Artık airbrushlarınızı zahmetsizce ve ortalığı kirletmeden temizleyebilmek için yeni bir yol var. Haznede kalan artık boyayı bu cam kabın içine boşaltabilir, keçe filtresi sayesinde de solvent bazlı boyaların çevreye saldığı kokuyu da içeri hapsetmiş olursunuz. Kabı kullandıktan sonra yıkamanız yeterli.
Sparmax airbrush temizleme kabında bir askı mevcuttur. Bu askı sayesinde airbrushınızı haznesi yan yatmadan dik vaziyette bekletebilirsiniz.
Cam kabın taşıma esnasında kırılmaması için, içinde sakladığımız 700cc. 'lik plastik kabı ayrıca boyalarınızı istiflemek için de kullanabilirsiniz.
Paket içeriği:
250cc. cam kap
Sparmax markası 1978 yılından bu yana, patentli tasarımları ile kompresör, airbrush ve ilgili aksesuarların tasarlanması ve üretilmesinde ön sıralarda yer almaktadır. 2018 yılından itibaren Anest Iwata Corporation (Japonya) adı altında ortak bir girişim altında üretilmektedir. Sparmax, en yüksek kalitede ürünler tasarlamak ve üretmekle olup kesinlikle güvenebileceğiniz bir markadır.
700cc.'lik koruyucu plastik kap